Werkgroep preventie

De werkgroep preventie geeft aan ouders met kinderen op het voortgezet onderwijs voorlichting over de risico´s van het gebruik van alcohol, maar vooral van drugs. De werkgroep  informeerd en ondersteund de ouders en bieden een platform waar zij informatie kunnen uitwisselen en (indien gewenst) ondersteuning van deskundigen kunnen verkrijgen. Voorlichting vindt plaats via gespreksavonden in groepsverband, waarvoor belangstellenden zich kunnen aanmelden. Tijdens deze avonden wordt gesproken en nagedacht over de valkuilen en oplossingen voor situaties waarmee uw kinderen in aanraking kunnen komen. Daarnaast vinden er algemene thema- en informatieavonden plaats voor grotere groepen.

De groep komt vijf avonden in de zes maanden bijeen gedurende het winterseizoen.

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de ‘Moedige Moeders’ via de mail: info@moedigemoeders.nl Vermeld wel je e-mailadres want terugbellen is voor ons helaas niet mogelijk.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.