Ahmed the dead terrorist

01 January 2010

Scholieren van het Stellingwerfcollege uit Oosterwolde stuurden ons deze foto, met de boodschap dat zij de Fuck-drugs!-actie van harte ondersteunen! Achmed stond in hun biologie-lokaal, en voor deze gelegenheid werd zijn knokige lijf opgepimpt met een Fuckdrugs!-shirt. Vanuit heel Nederland komen er steunbetuigingen voor Fuckdrugs!, veel mensen vinden het TOP te weten dat er betrouwbare drugstests zijn, die aantonen of er nu wel of niet sprake is van drugsgebruik. Ook veel sportverenigingen en grote bedrijven geven aan reeds drugstests als hulpmiddel te gebruiken, enerzijds om aan te geven dat drugs absoluut niet getolereerd worden binnen hun organisatie, anderzijds ook om eventueel drugsgebruik te kunnen controleren. Drugsgebruikers zijn niet welkom!!  En dan zijn er nog ouders uit alle delen van het land, die een drugstest ( kost 13 euro) bij Moedige Moeders bestellen, "hadden wij ook maar een wethouder die zijn/haar kop niet in het zand steekt en het lef heeft de boel open te gooien!!" wordt er verzucht.
Achmed the dead terrorist op bovenstaande foto zal het een worst zijn, hij is niet meer te redden. Drugsgebruikers- en verslaafden zijn nog wel te redden, maar dat moeten ze zelf ècht willen. En dan nog is het een zware strijd; na het afkicken heb je vaak geen huis, wel schulden, geen werk, geen vrienden meer, geen verkering, je krijgt geen hypotheek en geen huurwoning.  Wie niet aan drugs begint, zal dèze problemen in ieder geval niet hoeven krijgen! Respect dus voor alle mensen die succesvol afkickten, en laten we ze een handje helpen bij het starten van een nieuw leven. Respect ook voor Gina Sombroek, zij gaat de geschiedenis in als de eerste wethouder die onze kinderen belangrijk genoeg vindt om het drugsprobleem niet alleen te benoemen, maar ook ècht te bestrijden. En dan nog respect voor de duizenden kinderen, jongeren, en volwassenen die niet bang zijn wat-een-ander-er-van-zegt, maar aan iedereen durven laten zien dat ze tègen drugs zijn! Een Fuckdrugs! t-shirt aantrekken èn ermee op de foto gaan, ermee in de NIVO, op KabelTV en op www.fuckdrugs.nl  staan, durft ècht niet iedereen!!
Voor wie tegen drugs is, en dat òòk durft te laten zien, bel 06-13105146 voor een foto met een van onze professionele fotografen. Of maak zelf een foto en stuur deze naar geendrugs@hotmail.com.
Shirts bestel je via www.moedigemoeders.nl of bij De Stient in de Stunt.
Het Fuckdrugs! lied van J.A.H.A. staat overal op internet en je zingt em zò mee. Rest ons nog iedereen een geweldige kermis te wensen zonder regen en veel zon."
 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.