Splitsing

01 January 2011

Ik sta op een splitsing en kies een andere weg dan jij..

Heerlijk om te merken dat onze levens zo verbonden zijn maar nu ieder hun eigen weg gaan. Heerlijk om mij niet elke dag meer zorgen te hoeven maken over hoe het met je gaat en of er weer iets vervelends is gebeurd. Heerlijk om mij niet meer druk te hoeven maken of je de goede keuzes wel zal maken, en heerlijk dat je al negen maanden de goede keuzes maak.. Negen maanden clean en je doet het nog steeds super goed. Je blijft in je programma en groeit nog iedere dag, je bent een volwassen man geworden in die negen maanden en vele mannen zullen jaloers zijn op jouw wijsheid en dan ben je nog maar 19 jaar!! Trots kan ik nu zeggen dit is mijn zoon, een jongen die van heel ver is gekomen en nu als een blij en oprecht mens de wereld in kijkt. Heel langzaam komt er weer een beetje vertrouwen in de toekomst en heel langzaam komt MIJN eigen leven terug. MIJN leven dat zo niet meer van mij was. Altijd die eeuwige zorgen om jou en altijd leven in angst hebben mij bijna MIJN leven afgepakt. Maar op het moment dat ik achterover kon leunen en het ook echt heb gedaan is MIJN leven weer terug gekomen en heb ik sinds jaren weer eens echt genoten van een heerlijke vakantie en voel ik mij weer sterk genoeg om aan mezelf te denken..
Ik ga ook weer leven en heb er zin in.. September start mijn nieuwe opleiding die mij en ik hoop heel veel andere ouders gaat helpen. Ik wil iets gaan doen met alle ervaring die ik heb opgebouwd in MIJN leven.
Ik wil ouders gaan leren hoe je achterover leunt en je eigen leven blijft leven ook al heb je nog zoveel zorgen en ziet je leven er hopeloos uit er is altijd een keuze.. Een keuze om een andere weg te kiezen...

Die keuze heet MIJN leven.....

Dikke kus grote zoon .. Mama laat je los ..

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.